• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Prezentare/Featured/Homepage

Erasmus Open Doors 2021

 
Biroul pentru Programul Erasmus Plus (BEP) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) organizează, în perioada 15-19 martie 2021, o nouă ediție a evenimentului Erasmus Open Doors.
 
În următoarele rânduri veți putea identifica activitățile prevăzute a fi organizate în intervalul menționat:
 
1. Lansarea campaniei ”Green Erasmus”:
Această inițiativă este o continuare a manifestării ”Erasmus Without Paper”, pe care am desfășurat-o anul trecut.
În acest sens, persoanele care sunt interesate să recicleze diferite cantități de hârtie o pot face cu sprijinul nostru. Până la sfârșitul acestui an universitar, materialele se pot depune la sediul BEP (str. Ion Vodă nr. 58, sala PC 10), urmând ca mai apoi să fie distribuite către un centru de colectare.
Cu ce vine nou această acțiune? Pe lângă hârtie, dorim să colectăm și capace de plastic, pe care vom intenționa să le distribuim către comunitatea „Capace cu suflet”, urmând a fi revalorificate, în scopul susținerii diverselor cauze umanitare.
Participanții vor primi câte o diplomă de apreciere din partea BEP, în format digital.
Mai multe detalii despre conceptul ”Green Erasmus” puteți citi aici: https://www.esu-online.org/?project=green-erasmus
 
2. Distribuirea materialelor realizate de către studenții UOC, în cadrul proiectului „Jurnal de mobilitate”, pe paginile de Facebook și de Instagram ale BEP.
 
3. Distribuirea unor materiale informative, realizate de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, pe rețelele de socializare ale BEP.
 
#EOD2021 #UOC #ErasmusPlus
 
Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Webinarii dedicate studenților: Mobilitățile Erasmus Plus în contextul pandemiei de COVID-19

Echipa Biroului pentru Programul Erasmus Plus organizează luni, 23 noiembrie 2020, două webinarii de prezentare a mobilităților dedicate studenților!


Pentru a participa, persoanele interesate sunt rugate să completeze următorul formular:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFd9VzlK2ouiyMfzWlqAFak7bzJZ_BoZx7f4TlqFrdhZLkpw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628


FII ERASMUS!

Biroul pentru Programul Erasmus Plus
Universitatea „Ovidius” din Constanța
 
 

Ateliere de lucru dedicate studenților, pentru pregătirea candidaturilor, în vederea obținerii unei mobilități Erasmus Plus

Dragi studenți,
 
 
Pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, în vederea pregătirii candidaturii pentru obținerea unei burse Erasmus Plus, vom organiza o serie de ateliere de lucru.
Acestea se vor desfășura online. Pentru a participa la unul dintre ele, vă invităm să completați formularul dedicat, accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc69o9VzylDNPIJ6j2J6H0yIi7iHMVEQkxK1MbIJK7Zs5G-SQ/viewform?fbclid=IwAR1yxAGE8VsU92DhTj2gJ4Rgzkjn7UkpFfk86YMnM2jPWxHuh2z2o_zOGDo
 
 
FII ERASMUS!
 
Biroul pentru Programul Erasmus Plus
Universitatea „Ovidius” din Constanța
 

Webinariile ”Erasmus Days”

Biroul pentru Programul Erasmus Plus din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța organizează, în perioada 15-16 octombrie 2020, webinariile ”Erasmus Days”!
 
Pentru participarea la aceste acțiuni, persoanele interesate sunt rugate să completeze următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHCKdrpYHE-Hj9vwZ5bDXktpgHT9vOh8solt-J5985TDwZ5g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.

Pe parcursul celor două zile, se vor prezenta mobilitățile Erasmus Plus dedicate studenților, respectiv personalului universității.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați!

Biroul pentru Programul Erasmus Plus
Universitatea „Ovidius” din Constanța